Lusetjern skole

Koordinater:

Lusetjern skole er en barneskole på Holmlia i bydel Søndre Nordstrand i Oslo. Skolen har om lag 360 elever i 1. – 7. trinn, og om lag 35 lærerårsverk. Rektor (2015) er Nina Jutkvam.

Skolen ble reist etter tegninger av arkitektfirmaet Grinde og tatt i bruk i 1995.

Ammerud · Bakås · Bekkelaget · Berg · Bestum · Bjørndal · Bogstad · Bolteløkka · Bryn · Brynseng · Bygdøy · Disen · Ekeberg · Ellingsrudåsen · Fernanda Nissen · Furuset · Gamlebyen · Godlia · Grefsen · Grindbakken · Grorud · Grünerløkka · Hallagerbakken · Hasle · Huseby · Høybråten · Jeriko · Kampen · Kjelsås · Klemetsrud · Korsvoll · Kringsjå · Lakkegata · Lilleaker · Lilleborg · Ljan · Lofsrud · Lusetjern · Lutvann · Lysejordet · Løren · Manglerud · Maridalen · Mortensrud · Munkerud · Møllergata · Nedre Bekkelaget · Nordstrand · Nordtvet · Nøklevann · Prinsdal · Refstad · Rosenholm · Rustad · Rødtvet · Seterbråten · Sinsen · Skjønnhaug · Skøyen · Slemdal · Smestad · Stenbråten · Stig · Stovner · Svarttjern · Svendstuen · Sørkedalen · Teglverket · Tiurleiken · Tonsenhagen · Toppåsen · Trasop · Trosterud · Tveita · Tøyen · Tåsen · Ullevål · Vahl · Vestli · Vinderen · Voksen · Vålerenga · Østensjø

Apalløkka · Bjørnholt · Brannfjell · Ellingsrud · Engebråten · Frydenberg · Granstangen · Groruddalen · Haugenstua · Haugerud · Hauketo · Holmlia · Hovseter · Jordal · Lofsrud · Midtstuen · Nordberg · Ris · Skullerud · Skøyenåsen · Stasjonsfjellet · Tokerud · Vestre Aker · Øraker

Abildsø · Bjølsen · Bjørnsletta · Bjøråsen · Bøler · Gran · Haugen · Høyenhall · Ila · Karlsrud · Kastellet · Lambertseter · Lindeberg · Linderud · Majorstuen · Marienlyst · Nordpolen · Nordseter · Nordvoll · Oppsal · Rommen · Ruseløkka · Sagene · Uranienborg · Veitvet · Årvoll

Fyrstikkalleen

Elverhøy · Brusetkollen · Haukåsen · Lønnebakken · Nordmarka skole · Nordvoll · Nordre Aker · Oslo kulturskole · Oslo Sjøskole · Sedsvoll · Sollerudstranda · Sykehusskolen i Oslo · Ullevålsveien · Vetland · Voksentoppen

Liste over tidligere offentlige skoler i Oslo