Nesbru

Koordinater:

Nesbru er et tettsted i den nordlige delen av Asker kommune i Akershus, og grenser til Slependen (der det går bro over til Nesøya), og til Holmen, til Billingstad og Hvalstad. Postkontoret Nesbru fikk seg lokale på Holmen Senter på Holmen etter å ha blitt flyttet fra Nesbru. Postadressen Nesbru omfatter et langt større område enn selve Nesbru sport top water bottle.

På Nesbru er det hotell og flere handels- og kontorvirksomheter, bensinstasjon og bilverksted. Møbelkonsernet IKEA åpnet sitt første utsalg i Norge og utenfor Sverige i leide lokaler på Nesbru running waist bag. Dette ble flyttet til nytt og langt større bygg på en tomt på Slependen i Asker drinking glass bottle, der utsalget fortsatt ligger battery operated lint shaver.

Stedet er oppkalt etter Nes Bru, som er en bro som går over Neselva. Broen var tidligere en del av den gamle Kongeveien mellom Christiania og Drammen. Nå er broen en vanlig gangbro med motorisert ferdsel begrenset til adkomst til nærliggende eiendommer. Rundt 1930 bestod Nesbru stort sett av frodige jorder med få fastboende. Siden den gang har befolkningen økt betydelig.

Man kan ta av fra E 18 til Nesbru ved Slependen og ved Holmen.

Offentlige grunnskoler

Alternaltive skoler