Djebel Marmoucha

Djebel Marmoucha är ett berg i Algeriet. Det ligger i provinsen Blida, i den norra delen av landet, 30 km söder om huvudstaden Alger. Toppen på Djebel Marmoucha är 1 464 meter över havet. Djebel Marmoucha ingår i Atlas de Blida.

Terrängen runt Djebel Marmoucha är kuperad söderut, men norrut är den bergig. Den högsta punkten i närheten är 1 547 meter över havet, 5,1 km sydväst om Djebel Marmoucha. Runt Djebel Marmoucha är det tätbefolkat, med 511 invånare per kvadratkilometer. Närmaste större samhälle är Blida, 8,7 km väster om Djebel Marmoucha. I omgivningarna runt Djebel Marmoucha växer huvudsakligen gles och ofta lågvuxen subtropisk skog.

Medelhavsklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 16&nbsp waterproof bag camera;°C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 26&nbsp

Brazil Away DOUGLAS COSTA 7 Jerseys

Brazil Away DOUGLAS COSTA 7 Jerseys

BUY NOW

$266.58
$31.99

;°C, och den kallaste är januari, med 7 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 833 millimeter. Den regnigaste månaden är februari, med i genomsnitt 142 mm nederbörd, och den torraste är juli, med 3 mm nederbörd.